top of page

10 Συμβουλές αξιοποίησης της πιστοποίησής σας


10 Συμβουλές αξιοποίησης της πιστοποίησής σας

Κατά την αναζήτηση για την κατάλληλη εργασιακή θέση αλλά ακόμη και κατά την αποδοχή μιας προσφοράς εργασίας, μπορείτε να αξιοποιήσετε αποτελεσματικά την πιστοποίηση Microsoft Office Specialist για να αποκτήσετε την πρόσθετη διάκριση που χρειάζεστε.


Παρακάτω, μπορείτε να βρείτε μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη που μπορείτε να αποκομίσετε στην αγορά εργασίας, μέσω της πιστοποίησης Microsoft Office Specialist. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες ή μερικές από τις ακόλουθες συμβουλές, προκειμένου να εκμεταλλευθείτε στο έπακρο την πιστοποίησή σας.


Βρείτε κάτι που να ταιριάζει στις δεξιότητες σας


Η επιλογή της κατάλληλης εργασίας μπορεί να αποτελέσει μια πολύ δύσκολη απόφαση, ειδικά στην περίπτωση που αναζητάτε μια εργασιακή θέση η οποία ανταποκρίνεται στα ενδιαφέροντά σας ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ παρέχει το σωστό περιβάλλον για την αξιοποίηση των δεξιοτήτων σας.

Εντούτοις, εάν αναλογιστείτε πώς οι δεξιότητές σας μπορούν να βρουν εφαρμογή στις δουλειές που σας ενδιαφέρουν περισσότερο, θα δώσετε στον εαυτό σας την καλύτερη ευκαιρία να αρπάξετε την τέλεια δουλειά. Η πιστοποίηση Microsoft Office Specialist είναι μια πολύτιμη δεξιότητα που θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη κατά την αναζήτησή σας.


Βάλτε τη Microsoft στο βιογραφικό σας


Αυτό μπορεί να μοιάζει ευνόητο, αλλά πολλά άτομα που αναζητούν εργασία δεν περιλαμβάνουν την πιστοποίηση στο βιογραφικό τους ή την τοποθετούν σε σημείο που δεν είναι εύκολα διακριτή, χρησιμοποιώντας ένα ακρωνύμιο με τρία γράμματα με αποτέλεσμα να περνάει απαρατήρητη από τους υποψήφιους εργοδότες. Η επισήμανση της πιστοποίησης Microsoft Office Specialist στο βιογραφικό σας βοηθά στην αναγνώριση των πολύτιμων δεξιοτήτων και των ειδικεύσεων που έχετε αποκτήσει.


Γράψτε ολόκληρο τον τίτλο«Microsoft Office Specialist


Γράφοντας ολόκληρο τον τίτλο «Microsoft Office Specialist της πιστοποίησής σας, αναδεικνύετε έναν τίτλο που είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένος για την υπεροχή του στις εφαρμογές γραφείου. Η πιστοποίηση Microsoft Office Specialist σας δίνει ένα ισχυρό πιστοποιητικό που κάνει το βιογραφικό σας να υπερέχει ξεκάθαρα έναντι των ανταγωνιστών σας.


Συμπεριλάβετε την ημερομηνία πιστοποίησης σας


Συμπεριλαμβάνοντας την ημερομηνία της πιστοποίησης μαζί με την πιστοποίηση Microsoft Office Specialist δείχνετε ότι είστε αφοσιωμένοι στη συνεχή βελτίωση των επαγγελματικών σας δεξιοτήτων.

Αυτό βρίσκει ακόμη καλύτερη εφαρμογή στην περίπτωση που έχετε αποκτήσει παραπάνω από μία πιστοποιήσεις Microsoft Office Specialist (δηλ. Powerpoint κ.λπ.).


Κατατάξτε τις δεξιότητες σας με σειρά σχετικότητας


Πολλά άτομα που αναζητούν εργασία αποτυγχάνουν να βάλουν σε σειρά προτεραιότητας τις δεξιότητές τους, θεωρώντας δεδομένο ότι οτιδήποτε υπάρχει στο βιογραφικό θα προσεχθεί. Εντούτοις, όταν οι εργοδότες δεν διαθέτουν τον απαραίτητο χρόνο να διαβάσουν ολόκληρα βιογραφικά, συχνά παρατηρούν μόνο τα στοιχεία που υπάρχουν στην κορυφή της λίστας δεξιοτήτων σας.


Πουλήστε οφέλη, όχι δεξιότητες


Οι δεξιότητες που υπάρχουν σε ένα βιογραφικό ή συνοδευτική επιστολή καθίστανται εκμεταλλεύσιμες μόνο όταν ο υποψήφιος εργοδότης μπορεί να διακρίνει πώς αυτές οι δεξιότητες θα αποδώσουν οφέλη για την εταιρεία του/της. Καθορίστε πώς η πιστοποίηση Microsoft Office Specialist βρίσκει εφαρμογή στις εργασιακές θέσεις που σας ενδιαφέρουν. Κατόπιν, αντί να πουλάτε απλά τις δεξιότητές σας, πουλήστε τα οφέλη που προκύπτουν από την εκμετάλλευση των δεξιοτήτων σας. Οι εργοδότες είναι περισσότερο πιθανό να προσέξουν τις δεξιότητές σας όταν τους δείχνετε τον τρόπο με τον οποίο θα ωφεληθούν οι εταιρείες τους από τις δεξιότητες αυτές.


Χρησιμοποιήστε συγκεκριμένα παραδείγματα


Τα οφέλη που προκύπτουν από την πιστοποίηση Microsoft Office Specialist καθίστανται περισσότερο εμφανή όταν τα τεκμηριώνετε με συγκεκριμένα παραδείγματα. Για παράδειγμα, εάν η δική σας πιστοποίηση Microsoft Office Specialist σας βοήθησε να μειώσετε το χρόνο προετοιμασίας μιας έκθεσης απογραφής από 4 ώρες σε 2 ώρες κάθε εβδομάδα, συμπεριλάβετε αυτήν την πληροφορία στο βιογραφικό σας. Συγκεκριμένα διαγράμματα που αφορούν εξοικονόμηση χρόνου, αύξηση εσόδων και βελτίωση της ποιότητας σας βοηθούν να δώσετε στους υποψήφιους εργοδότες σας μια ιδέα του τρόπου με τον οποίο μπορούν να εκμεταλλευθούν τις δεξιότητές σας.


Επισημάνετε την πιστοποίηση στη Συνοδευτική επιστολή


Η συνοδευτική επιστολή του βιογραφικού σας παρέχει μια άριστη ευκαιρία να εκθέσετε τις δεξιότητες και την εκπαίδευση που αποκτήσατε μέσω της πιστοποίησης Microsoft Office Specialist.


Για παράδειγμα, μπορείτε να εξηγήσετε τη διαδικασία πιστοποίησης ή μια συγκεκριμένη εμπειρία όπου αποκομίσατε κάποιο όφελος από την πιστοποίησή σας στον εργασιακό χώρο ή στο χώρο διδασκαλίας σας. Η πιστοποίηση Microsoft Office Specialist μπορεί να συμπεριληφθεί στη συνοδευτική σας επιστολή ως ένα από τα πλεονεκτήματά σας που σας κάνει να υπερέχετε έναντι των υπόλοιπων υποψηφίων για την ίδια θέση.


Προωθήστε τον εαυτό σας ως κάτοχο της πιστοποίησης κατά την προσωπική σας συνέντευξη


Η διαδικασία που ακολουθήσατε προκειμένου να αποκτήσετε την πιστοποίηση, συμπεριλαμβανομένων της εκπαίδευσης, των εξετάσεων, της πιστοποίησης και της αίτησης για εργασιακή θέση συναρπάζει τους υποψήφιους εργοδότες. Συζητώντας τις δεξιότητες αυτές με τους υποψήφιους εργοδότες, σας δίνει μια μοναδική ευκαιρία να προβάλλετε πώς μπορείτε να προσδώσετε οφέλη στις επιχειρήσεις τους.


Συνδέστε το όνομα σας με την πιστοποίηση


Σε κάθε επικοινωνία με υποψήφιους εργοδότες υπενθυμίστε τους ότι κατέχετε πιστοποίηση, κάνοντας μετά το όνομά σας μια αναφορά στο Microsoft Office Specialist (π.χ.David WilliamsMicrosoft Office Specialist. Αυτό τους βοηθάει να θυμούνται εσάς, το βιογραφικό σας και την προσωπική σας συνέντευξη.

Πρόσφατες Αναρτήσεις
Αρχείο
Ετικέτες
Ακολουθήστε μας
  • RSS Social Icon
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • Google+ Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page